top of page
Bie de Tantes 16-02-2024 Website-57.jpg

Over ons

Chef Bart Pluymaekers en Gastvrouw Romana Ritzen en team heten u van harte welkom. In de keuken werken we met zorgvuldig geselecteerde verse producten uit de regio, van Nederlandse bodem en uit de Noordzee. De gerechten bestaan uit wereldse smaken van Aziatisch tot klassiek Frans en worden bereid met vele verschillende technieken.  

 

Chef-kok Bart Pluymaekers en zijn sous-chef Koen Verheezen weten iedere keer het beste uit zichzelf te halen. Van amuse tot bonbons, alles wordt zelf gemaakt door onze keukenbrigade.   

Gastvrouw Romana Ritzen verzorgt voor u samen met onze sommelier Gerdiena Broekman de lekkerste wine and food pairing. Samen met onze wijnleveranciers zoeken zij naar de mooiste wijnen van uiteenlopende druivensoorten en uit verschillende landen. In onze wijnkelder ligt een diverse selectie aan wijnen. Ook verzorgen zij boeiende alcoholvrije alternatieven van huisgemaakte sappen en mooie cocktails die eveneens goed zijn afgestemd op de verschillende gerechten.  

Tot slot hopen we dat u als gast onze liefde en passie terug zult proeven, zien, ruiken, horen en ervaren, met alles wat we te bieden hebben. We streven altijd naar het allerbeste voor onze gasten. 

 

Heeft u een allergie? Geen probleem, overleg dan even met ons! 

Bie de Tantes 16-02-2024 Website-56.jpg
Bie de Tantes 16-02-2024 Website-83.jpg
DSC00056-bewerkt.jpg
Bie de Tantes 16-02-2024 Website-68.jpg
bottom of page