top of page
Bie de Tantes 16-02-2024 Website-9.jpg

By Taste op locatie | Private dining

Culinair lunchen of dineren met vrienden, familie, collega's of uw zakenrelaties? Wilt u het liefst thuis in een intieme setting, in uw bedrijf of op locatie genieten van een unieke lunch of diner op niveau?

 

By Taste verzorgt met veel plezier een luxe ervaring op locatie.

 

Uw eigen privé chef zorgt voor een onbezorgde en zeer exclusiece lunch ot diner in uw eigen keuken. Alles wordt u uit handen genomen, inkopen worden voor u gedaan, gerechten van hoog niveau worden voor u bereid en de keuken wordt naderhand weer netjes achtergelaten. Maatwerk is voor ons heel belangrijk, al uw wensen worden besproken zodat wij en de chef voor u een menu op maat kunnen verzorgen.

Wat bieden wij?

Onze chef Bart Pluymaekers neemt, afhankelijk van het aantal gasten, ervaren koks mee uit zijn eigen team.

 

Wijnen/ alcoholvrije pairing

Onze sommelier Gerdiena Broekman en Gastvrouw Romana Ritzen kunnen zorgen voor bijpassende pairing. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf u wijnen te kiezen van onze kaart.

 

Overig

In overleg en afhankelijk van het aantal personen kunnen wij zorgen voor servies, glazen, bestek, naamkaartjes, menukaartjes, bloemstukken en zelfs fotografie. Alles op maat.

Reserveer Private Dining op locatie

Om By Taste op uw locatie te reserveren dient u tijdig contact met ons op te nemen i.v.m. de mogelijkheden en beschikbaarheid. Dit kunt u eenvoudig doen door ons te bellen of te mailen.

bottom of page